fbpx

контакт

Почитувани посетители и Наши редовни клиенти. Ве молиме пополнете ја контакт формата за да стапиме во контакт со Вас. Вашите лични податоци се безбедни, Нашата страна е заштитена и не спамира.

ПРОДАВНИЦА И СЕРВИС - КАВАДАРЦИ

070 328 008

бул. Цветан Димов бр.2 - 1430 Кавадарци

info@klimatizacijamk.com

од понеделник до петок од 10.00 до 18.00 часот

Климатизација МК - контакт

опис

ве молиме внесете име

внесете име

primer@domain.com

Ваш е-маил

мобилен или телефонски број

мобилен или фиксен број

одберете

одберете

внесете дата на поднесување на барањето

човек или робот?

Translate »