fbpx

енергетска класа А+ енергетска класа А++ 3Д проток на воздуџ, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално... еколошки фреон R32 вграден wi-fi уред во внатрешната единица турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење јонизатор Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. еко мод на работа - заштеда на електрична енергија филтер за ладна плазма автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредот

A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
зголемени капацитети и опсег на работа на ладење / греење
рамномерна 4-страна дистрибуција на воздух
вградена пумпа за кондензна вода (до 1200mm подигање)
едноставно одржување и можност за довод на свеж воздух
24h тајмер и ауторестарт функција
опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52 oC
опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
24 месеци Гаранција.

AUX Cassette inverter (R32) касетен инвертер

161.200,00 ден

or
МОДЕЛ:

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

2 греачи

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

од -15 ÷ 52 oC

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »