fbpx

енергетска класа А+ енергетска класа А++ 3Д проток на воздуџ, клима уредот го дистрибуира воздухот хоризонтално и вертикално...  вграден wi-fi уред во внатрешната единица турбо функција - ефективно , брзо издувување Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите. мод за спиење самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење јонизатор Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач. еко мод на работа - заштеда на електрична енергија филтер за ладна плазма автоматско подесување на време на вклучување исклучување... автоматски мод на работа , уредот самостојно одредува... опција за самостојно чистење на уредотеколошки фреон R410 / R410A

А++/А+ висока енергетска класа при ладење / греење
DC Hybrid inverter технологија
компактен дизајн погоден за спуштен плафон
стандарден отвор за довод на свеж воздух
опција за пумпа за конденз на вода
ниско ниво на бучава, Auto-restart,
опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52 oC
опсег на работа греење

AUX Ducted inverter (R32) каналски инвертер

167.400,00 ден

or
МОДЕЛ:

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување

2 греачи

енергетска класа на ладење

А++

Опсег на работа ладење – надворешна температура од

од -15 ÷ 52 oC

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »