fbpx
  • комбинирани бојлери
  • бафери
  • бафери со еден изменувач
  • бафери со два изменувачи

Во дадените примери се дадени само неколку варијатни според капацитет, За повеќе опции превземете  ценовник бојлери и бафери

Burnit & SunSystems комбинирани бојлери и бафери

25.390,00 ден118.490,00 ден

or
МОДЕЛ:

, , ,

капацитет во литри:

150, 200, 300, 500, 750, 1000, 1500, 2000, 2500, 3000, 4000, 5000

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »