fbpx
  • Температурен режим на ладење 7˚C / 12˚C
  • Стандарден лев приклучок 1/2″
  • модели: 1-9М Стандарден лев приклучок 3/4″ – модели: 95-12

дадена е цена за основен модел за повеќе комбинации превземете ценовник GALLETI – фенкојлер

Galleti фенкоилер ASTRO FL

14.970,00 ден

or
  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »