fbpx

енергетска класа А++ турбо функција - ефективно , брзо издувување опција за самостојно чистење на уредот автоматско подесување на време на вклучување исклучување... еко мод на работа - заштеда на електрична енергија еколошки фреон R32 самодијагностика во случај на проблем или дефект на уредот паметно одмрзнување опција defrost автоматски мод за само-чистење

Super Quiet mode, Carpet airflow, Comfortable sleep mode – режими на работа
LED дисплеј во боја
Wi-Fi уред вклучен во цената
Антибактериски филтер и опција за вградување 3М Purify Filter
Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер

Haier Series AP – парапетни

29.140,00 ден30.380,00 ден

or
МОДЕЛ:

,

Капацитет - ладење / греење (kW)

2,5 (0,8 ÷ 3,0) / 2,9 (1,0 ÷ 3,8), 3,4 (1,0 ÷ 4,0) / 3,7 (1,1 ÷ 4,6)

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »