fbpx

ТОПЛИНСКА ПУМПА – СЕРИЈА А – МОНОБЛОК

МОНТАЖА , ИНСТАЛАЦИЈА ДОДАТНА ОПРЕМА ПО ДОГОВОР (не се вклучени во цената)

сплит системите на топлинските пумпи не се полни со гас (фреон): повеќе информации за тоа како функционираат топлинските пумпи на следниот линк

MDV моноблок серија А MDVC-V16W/D2RN8-B

348.900,00 ден

or
енергетска класа на ладење

A+++

Греење:

Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C

Ладење:

Надворешна температура 35°С/Температра на вода 18°С

капацитет на ладење:

14,9W

капацитет на греење:

15,9kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »