fbpx

Карактеристики ладење:
Максимална потрошувачка(kW/h): 0.75
SEER: 9
Енергетска класа: A+++
Карактеристики греење:
Греач на надворешна единица
Максимална потрошувачка(kW/h): 0,94
SCOP: 5.3
Работен капацитет(kW) :0.75 – 7.19
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 590/530/450/380/310/230
Ниво на бучавост (dB): 45/40/37/34/31/28/21
Цевки (mm): 6,35/9,52

MDV MSOPBU-12HRFN8 INVERTER 3.5kw OP King

45.000,00 ден

or
Тежина 49 кг
Димензии 895 × 248 × 298 cm
ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

до 45м2

МОДЕЛ:

енергетска класа на ладење

A+++

работен капацитет на греење

4.24kW

номинален капацитет на ладење

3.51kW

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »