fbpx

Toshiba Shorai RAS

59.000,00 ден104.000,00 ден

or
МОДЕЛ:

, , , ,

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:

70 м2, до 35м2, до 45м2, до 65м2, до 85м2

ОДБЕРЕТЕ МОЌНОСТ:

, , , ,

енергетска класа на ладење

A+++

  • наша препорака - акција на Климатизација МК
logo-350

Copyright © Климатизација МК – дизајн Ф1-системи ДОО

Translate »